Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op prijs
Zoek op land
Zoek op dranksoort

Producten per pagina:

Sorteer op:

|
|
|
|
|

Castello Romitorio Rosso di Montalcino 2020

Granaatrode wijn met een complexe geur van rijp rood fruit (kers, framboos) aangevuld met specerijen (kruidnagel, vanille). De smaak is puur, vol en middel intens met frisse zuren en fijne, pittige tannine in de lange afdronk.

16,5
Perswijn
2020
Perswijn: 16,5 punten

Heerlijk fruit, kersen, warm, koffie, breed. Fijn en elegant, mooie zuren en tannine, lengte.
91
Parker
2019
The Wine Advocate: 91 punten

A classic and balanced growing season brings on fresh tones of cherry, plum and potting soil. The wine also reveals candied orange peel and dried lavender flower.
93
James Suckling
2019
JamesSuckling.com: 93 punten

This is really beautifully crafted with berry, chocolate and walnut character. It’s medium-to full-bodied with layers of fruit and tannins, yet it shows tension and focus.
15,5
Perswijn
2018
Perswijn: 15,5 punten

Kruiden, gerijpt, tabak, kersen, elegant en sappig, lichte tannine

Castello Romitorio Brunello di Montalcino 2019

Fraaie en kenmerkende, lichtrood gekleurde Brunello met geuren van vers rood fruit en tonen van de eikenhoutrijping. De smaak zet vol en fris in met rijpe tannine. De finale is minutenlang en aromatisch sterk. Mooi bij gerechten met paddenstoelen en truffel maar ook bij gegrilde vleesgerechten.

93
Vinous
2020
Vinous: 93 punten

The '20 is vividly fresh and focused, with a cascade of dried strawberry, minty herbs and shaved cedar forming its seductive bouquet. This is a model of purity, with silky texttures and graceful feel.
96
Parker
2020
The Wine Advocate: 96 punten

The Castello Romitorio 2020 Brunello di Montalcino is noticeably a step above its peers thanks to its seamless mouthfeel, its bright fruit concentration and its balanced freshness.
97
Wine Spectator
2019
Wine Spectator: 97 punten

This red is also stylish and graceful. Rose, wild thyme and stony mineral elements come into play as this develops on the palate. Beautifully integrated, fresh and firm.
96
Falstaff
2019
Falstaff: 96 punten

Lively notion on the palate, precise acidity and fresh fruit, taut and juicy, fine-grained tannins, with grip, fine barrel spice in the finish, persistent and balanced.

Castello Romitorio Toscana Brio Sangiovese 2022

Elegante, licht kruidige rode wijn met een open geur van framboos, rode kers, kruidnagel en peper. Soepele stijl met sappigheid, een opwekkende frisheid en fijne, poederige tannines. De finale is verfijnd met rood fruit en laurier.

91
James Suckling
2021
JamesSuckling.com: 91 punten

Hibiscus, red cherries and berries. Juicy and elegant on the palate with nicely grippy tannins melting into a crunchy, pristinely mineral and fruit-expressive finish.
15,5
Perswijn
2020
Perswijn: 15,5 punten

Fijn, mooi fruit, kersen, tabak, zacht, fijne zuren, soepel, gelikt
9-
Hamersma
2020
De Grote Hamersma: 9-

Pure sangiovese. Hand geplukt. Strenge selectie. Vergist en gerijpt op roestvrij staal. Zodoende: direct fruit zonder overigens oppervlakkig te worden. Zure kersen. Koele bramen. Bessigheid.

Castello Romitorio Toscana Romitorio 2021

Diep robijnrode wijn met een complexe geur van rijp rood fruit (kers, pruim) aangevuld met specerijen (zwarte peper, vanille). De smaak is vol en uitgesproken met een mooie balans tussen zwoel rijp fruit, fraîcheur en een krachtige structuur.

16
Perswijn
2021
Perswijn: 16 punten

Heerlijk fruit, fijn kersen, bramen, verleiding. Zacht en sappig, verleiding, romig, mooie tannine.
WineLife
2021
WineLife:

Met rijpe braam, verse en gekonfijte kers, gewelde pruim en balsamico. Sjieke wijn voor bij een zelfgemaakte, malse hamburger.
92
Vinous
2021
Vinous: 92 punten

Silky yet sleek, this combines juicy acidity with orange-tinged wild berry fruit to create a sense of boundless energy. It finishes remarkably fresh.
93
Parker
2020
The Wine Advocate: 93 punten

This 70,000-bottle release is creamy and rich in texture, with lots of plump primary flavors and absolutely no rough edges.
Even geduld a.u.b.