Le Jade Côtes de Thau Chardonnay: heerlijke Zuid-Franse chardonnay
De Le Jade Côtes de Thau chardonnay is een verfrissende en toegankelijke chardonnay uit de Languedoc, Zuid-Frankrijk. Deze wijn biedt de perfecte balans tussen fruitige frisheid en een subtiele eikentoets, wat hem ideaal maakt als aperitief of begeleider van lichte gerechten.
Volle, aromatische witte wijn uit Zuid-Frankrijk, met een aroma van toast, eiken en rijp geel fruit. De volle, evenwichtige en sappige smaak past heel goed bij vis, kip en zomerse salades.
Aanbeveling van onze wijnadviseur Angelique Hoving - van der Linden
"Dit is echt op en top Chardonnay! Chardonnay zoals het bedoeld is. Vol, vettig, boterig met een flinke lik eiken..." Lees meer
Goed gemaakte wijn met wit fruit, een hint van vanille, filmende romigheid en fijne kruidigheid. Visje erbij en het is feest.
Zuid-Franse witte wijn met een aroma van groene appel, boter en eiken. De smaak is vol, krachtig en fris. Uitstekend bij pasta, vis, mosselen, garnalen en rivierkreeftjes.
Eikengerijpte, volle witte wijn met een verleidelijke geur van gekonfijte citroen, perzik, abrikoos, vanille en geroosterde noten. Krachtig van smaak met rijp citrusfruit, roomzachte vulling en milde zuren. De afdronk is lang met brioche en gebrande boter.
Abbotts & Delaunay Pays d'Oc Les Fruits Sauvages chardonnay: een elegante houtgerijpte chardonnay uit Zuid-Frankrijk
De Abbotts & Delaunay Pays d'Oc Les Fruits Sauvages chardonnay is een prachtige wijn die de verfijning en expertise van de familie Delaunay weerspiegelt.
De Paul Mas chardonnay is niet zomaar een van onze meest favoriete chardonnays. Deze chardonnay is licht romig en toch fris van smaak, met een middellange afdronk. Paul Mas wijnen zijn het resultaat van een harmonieuze symbiose tussen een buitengewone regio voor de productie van druiven, passie voor de wijnstok, respect voor de druiven tijdens het vinificatieproces en het talent voor mengen en rijpen: dat is de stijl van Paul Mas. Het is aan de oevers van de Hérault, aan de voet van het Château Paul Mas in Pézenas, dat de legende van Vinus de reiger begon.
Een echte allemansvriend
"Mijn vader (Ben van der Linden) importeerde deze wijn al in de jaren negentig van de vorige eeuw..." Lees meer
De Sousa Champagne Tradition Brut – een echte liefhebber-champagne
De De Sousa Champagne Tradition Brut is een verfijnde Champagne afkomstig van het gerenommeerde familiedomein De Sousa in de Grand Cru-gemeente Avize.
De Sousa Champagne Grand Cru Blanc de Blancs Réserve Extra Brut – uitzonderlijke kwaliteit uit de Champagne
De De Sousa Champagne Grand Cru Blanc de Blancs Réserve Extra Brut is een verfijnde Champagne afkomstig van het familiedomein De Sousa in de prestigieuze Grand Cru-gemeente Avize.
Verfijnde mousserende witte wijn uit de Franse Bourgogne. De geur is licht fruitig en de smaak opvallend zachtdroog. Perfect als aperitief of bij feestelijke gelegenheden.
De Sousa Champagne Chemins des Terroirs Brut – heerlijke en verfijnde Champagne
De De Sousa Champagne Chemins des Terroirs Brut is een verfijnde en luxe Champagne afkomstig van het gerenommeerde familiedomein De Sousa in de Grand Cru-gemeente Avize, in de Champagne-regio van Frankrijk.
Droge Spaanse witte wijn met een aroma van geel fruit, kokos en eikenhout. De smaak zet fris en sappig in en ontwikkelt een evenwichtige en aromatische afdronk. Goed te combineren met koude en warme visgerechten, ook van de grill.
Exquise Champagne met een ragfijne mousse en overweldigende diepgang en finesse. Complex en puur in geur met nuances van oranjebloesem, ananas, mango, amandelgebak en witte bloemen. De smaak is krachtig, zijdezacht en uiterst geraffineerd tegelijk met een schitterende fraîcheur en mineraliteit.
Klassieke witte bourgogne, zonder eikenhoutrijping en met een zachte, volle en frisse smaak. Prima bij diverse visgerechten of lichte vlees- en gevogelteschotels, maar ook als aperitief.
Volle, frisdroge witte Bourgogne met een delicate geur van witte bloemen, appel, meloen en amandel. Soepele stijl chardonnay met sappigheid en levendige zuren. De finale is lang en krijtdroog. Heerlijk bij carpaccio van heilbot, stoofpotje van vis, gevogelteragout of zachte kazen.