Ingrediënten:
Voor de gremolata:
Bereidingswijze
Wijn & Spijs
Het in ruime mate aanwezige bindweefsel in het vlees van de schenkel is door het lange garen heerlijk zacht geworden en smeuïg. De gremolata geeft een kick door de knoflook en verfrist door de citroen. De samenwerking met de Merlot van Cour de Dame is ideaal: de milde, kruidige smaak van de wijn, met zijn elegante geur en licht zuur sluit naadloos aan bij het gerecht.
Cantine Due Palme Negroamaro del Salento Domiziano: onze bestseller uit Italië
De Cantine Due Palme Negroamaro del Salento Domiziano is een van de meest geliefde rode wijnen uit Italië en een absolute bestseller in ons assortiment.
Aanbeveling van onze wijnadviseur Angelique Hoving - van der Linden
"Al jarenlang onze meest favoriete rode wijn. Een echte allemansvriend! Zacht, barstensvol fruit, verrassend en opvallend tegelijk..." Lees meer
Franse rode wijn met een aroma van bramen, bessen, vanille en karamel. Dankzij de zachte, evenwichtige smaak lekker als terraswijn, maar ook heerlijk bij koude voorgerechten.